Wednesday, April 4, 2012

Timişoreanul de bloc, civilizat deloc!

Imagine dezolantă dintr-un cartier cu blocuri din Timişoara. Până şi porumbeii au ameţit de mirosul neplăcut şi se împiedică în gunoaiele aruncate pe lângă tomberoane!

Îi rugăm frumos pe cetăţenii cu pricina să nu mai arunce gunoiul de pe geam, că nu vor nimeri niciodată coşul şi vor da pe lângă!

P.S. Oare când ne vom civiliza?

4 comments:

  1. Locul cu pricina este pe str. Catul Bogdan, eu personal trec zi de zi pe langa aceste tomberoane. O adevarata placere! Multe multumiri primariei Timisoara, Politiei Comunitare si tuturor celor care ne fac astfel de privelisti posibile! Cata nerusinare!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa este, speram ca se vor produce in curand schimbari 'acolo sus', ca asa nu se mai poate...

      Delete
    2. Da, eu personal stiu ce am de facut. La urmatoarele alegeri, i-am taiat. Si nu doar eu, am deja o gramada de prieteni care stiu pe cine sa puna stampila, ca tot a inceput campania electorala. Mincinosii astia, daca le-ar sta lor gunoaiele in fata geamului, cred ca ar lua ceva masuri, nu? Las ca o sa luam noi masuri. Imi place mult blogul vostru. Bravo! O sa vin si eu cu astfel de imagini, ca sunt nenumarate

      Delete
    3. Multumim, apreciem comment-ul tau! Asteptam imaginile tale cu mult interes! Desigur 'interesul' este ca orasul nostru sa arate mai bine si ca banii sa fie folositi cu cap, nu ca si pana acum!

      Delete